Urządzenia i Akcesoria
Cogumelos recheados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 unidades
Składniki
-
cogumelos Portobello frescos grandes s/ pés (600 g aprox.)6
-
coentros10 g
-
queijo mozarela50 g
-
dentes de alho2
-
tomate seco, em óleo escorrido60 g
-
azeite mais q.b. p/ pincelar30 g
-
espinafres300 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
queijo ricota250 g
-
tomilho só as folhas2 c. chá de
-
mostarda10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
565.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
858.8 kJ /
205.3 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Novembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolonhesa vegan
50 min
Panacota com coco e laranja caramelizada
3 godz.
Quiche de abóbora
2 godz. 5 min
Tostas Vegan de pimento e pasta de caju
30 min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 min
Gnocchi com curgete - TM6
45 min
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Cuscuz mediterrânico
10 min
Tortilha espiralizada
35 min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 godz. 20 min
Risottata de espargos, brócolos e cogumelos
40 min
Paté de amêndoa com manjericão
10 min