
Urządzenia i Akcesoria
Arroz preto com mexilhão, bacon e tomate-cereja
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
dente de alho1
-
bacon em cubos150 g
-
azeite1 c. sopa de
-
arroz preto (ver dica)250 g
-
caldo de legumes1 cubo de
-
água500 g
-
tomate-cereja cortado em metades250 g
-
miolo de mexilhão500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
546.8 kcal /
2287.9 kJ
Białko
25.4 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
58.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
618.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® Noir
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia