Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
TM6 TM5 TM31

Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds

3.9 (18 ocen)

Składniki

Parmesan crust

  • 60 g day old sourdough bread
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 60 g Brazil nuts
  • 1 egg
  • 30 g unsalted butter
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp fresh ground black pepper

Lamb

  • 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
  • 2 tbsp honey
  • 600 g water
  • 300 g kipfler potatoes, cut into halves
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
  • salt, to season
  • fresh ground black pepper, to season
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
  • 20 g unsalted butter
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • ½ tsp ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4948.5 kJ / 1178 kcal
Białko
41.7 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
85.3 g
Tłuszcz nasycony
34.4 g
Błonnik
11.4 g
Sód
712.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy