Rice salad with warm mustard dressing
TM6 TM5 TM31

Rice salad with warm mustard dressing

4.3 (40 ocen)

Składniki

  • 300 g brown rice
  • 50 g wild rice
  • 1000 g water, plus extra for soaking
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g chicken tenderloins
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 180 g mayonnaise (see Tips)
  • 30 g Dijon mustard (gluten free)
  • ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
  • 60 g rocket leaves
  • 4 baby radishes, cut into thin slices
  • 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
  • 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
  • 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3271.5 kJ / 778.8 kcal
Białko
20.7 g
Węglowodany
68.1 g
Tłuszcz
46.2 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Błonnik
6.4 g
Sód
221.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy