Urządzenia i Akcesoria
Rice salad with warm mustard dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
brown rice300 g
-
wild rice50 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken tenderloins200 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
mayonnaise (see Tips)180 g
-
Dijon mustard (gluten free)30 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
rocket leaves60 g
-
baby radishes cut into thin slices4
-
carrot peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
zucchini peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
red capsicum cut into small cubes (5 mm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.9 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
3271.5 kJ /
778.8 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Beetroot salad
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Classic mushroom risotto
30 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min