Urządzenia i Akcesoria
Rice salad with warm mustard dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
brown rice300 g
-
wild rice50 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken tenderloins200 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
mayonnaise (see Tips)180 g
-
Dijon mustard (gluten free)30 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
rocket leaves60 g
-
baby radishes cut into thin slices4
-
carrot peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
zucchini peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
red capsicum cut into small cubes (5 mm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.9 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
3271.5 kJ /
778.8 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Chicken velouté meal
40 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Brown rice salad
40 min