Urządzenia i Akcesoria
Rice salad with warm mustard dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
brown rice300 g
-
wild rice50 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken tenderloins200 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
mayonnaise (see Tips)180 g
-
Dijon mustard (gluten free)30 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
rocket leaves60 g
-
baby radishes cut into thin slices4
-
carrot peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
zucchini peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
red capsicum cut into small cubes (5 mm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.9 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
3271.5 kJ /
778.8 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian chicken noodle salad
45 min
Brown rice salad
40 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Pork san choy bau
25 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken velouté meal
40 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min