Lemon olive oil salted macadamia biscuits

Lemon olive oil salted macadamia biscuits

4.2 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
25 portions

Składniki

  • roasted salted macadamia nuts
    100 g
  • Rapadura sugar
    100 g
  • lemon zest only, no white pith
    ½ - 1
  • lemon juice
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    120 g
  • unbleached white spelt flour
    170 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • natural vanilla extract
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 110.5 kcal / 464.1 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 8.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 40.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...