Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
garlic clove1
-
chipotle chillies in adobo sauce2 tsp
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
lime juice (approx. ½ lime)20 g
-
sea salt to taste1 pinch
Croquettes
-
water500 g
-
eggs5
-
sweet corn cobs (approx. 180 g), husks removed2
-
manchego cheese or vintage cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)100 g
-
butter30 g
-
oil plus extra for frying (approx. 250-300 g)30 g
-
brown onion cut into pieces30 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred and cut into halves, or 2-3 tbsp pickled jalapeño chillies, drained1
-
plain flour90 g
-
full cream milk400 g
-
sea salt½ tsp
-
breadcrumbs300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
159.6 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1141 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Lime glaze
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Guacamole
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Classic zabaglione
15 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Cheat's Sriracha sauce
168 godz. 30 min
Churros crumb (Skinnymixers)
30 min
Rogani kumbh
45 min