Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Warm cabbage dish
15 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Minestrone
40 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Classic mushroom risotto
30 min