Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
TM5 TM6

Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 400 g carrots, cut into pieces
  • 300 g leeks, cut into pieces
  • 200 g turnips, cut into pieces
  • 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
  • 200 g fresh baby spinach
  • 40 g butter, cut into pieces
  • 100 g tomatoes, diced
  • 8 eggs, chilled (see Tips)
  • 400 g white bread, toasted and cut into strips

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1169 kJ / 279 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy