Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Green goodness soup
10 min
Prune jam
55 min
Rice salad
1 godz.
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min