Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Minestrone
40 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Ginger bundt cake
1 godz.