Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Butternut mac and cheese
45 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min