Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Home-style soda bread with spring onion
1 godz.
Potato 'pizzas'
1 godz.
Cauliflower gratin
1 godz.
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Chicken velouté meal
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Classic mushroom risotto
30 min