Urządzenia i Akcesoria
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Salt-free arrabbiata sauce
25 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
No fail mash potato
20 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min