Urządzenia i Akcesoria
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned lamb mince
20 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 min
Boiled Eggs
20 min
Citrus dust
4 godz. 10 min
Steamed rice
25 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
No fail mash potato
20 min