Urządzenia i Akcesoria
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Banana and raspberry soft serve
5 min
Strawberry protein milkshake
10 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
No fail mash potato
20 min