Urządzenia i Akcesoria
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Chilli with rice
50 min
All in one bowl bolognese
40 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Kale mash
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min