Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and basil egg cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 godz. 10 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Cypriot grain salad
45 min
No potato salad
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.