Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and basil egg cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower flammkuchen
1h
Keto bread rolls
1h 15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Frozen Keto Strawberry Cheesecake Fat Bombs
1h 20min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Keto crackers
1h
Spinach and chorizo filo pies
45min
No potato salad
20min
Rum balls
35min