Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and basil egg cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna dip
15 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Peanut butter chocolate cups
1 godz. 30 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Quick gyros with tzatziki
30 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min