Veal pizzaiola
TM6 TM5

Veal pizzaiola

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
  • 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 40 g pitted Kalamata olives, sliced
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g broccoli, broken into florets

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1369.3 kJ / 327.3 kcal
Białko
30.4 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
4.6 g
Sód
411.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy