Urządzenia i Akcesoria
Veal pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)500 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano1 sprig
-
potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)250 g
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
broccoli broken into florets150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.5 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Chicken velouté meal
40 min
Meat stock paste
45 min
Veal involtini
35 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min