Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 411.5 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with tomato sauce
40min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1u.
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40 min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Lamb and feta meatballs
30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min