Urządzenia i Akcesoria
Mexican chicken soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing4 sprigs
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
ground cumin1 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
limes cut into halves2
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (2 cm)350 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained400 g
-
fresh tomatoes finely diced190 g
-
spring onions/shallots trimmed and sliced2
-
red capsicum deseeded and diced140 g
-
avocado flesh only, sliced240 g
-
cabbage shredded180 g
-
corn chips to serve
-
sour cream to serve
-
pickled jalapeño chillies to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542.8 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2753.8 kJ /
655.7 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
13.2 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Curry lamb soup (TM5)
5 godz. 10 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Mexican chicken stew
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Thai chicken wraps
40 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min