Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 43.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.3 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 1542.8 mg
Alternatywne przepisy
Mexican chicken stew
40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Smoky Mexican bean soup
35min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Chicken cacciatore
50min
Lamb and barley soup
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Tomato basil chicken stew
35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min