
Urządzenia i Akcesoria
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
amêndoa100 g
-
água1200 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo linguine500 g
-
folhas de manjericão mais q.b. p/ guarnecer25 g
-
tomate seco, em óleo escorrido150 g
-
vinagre balsâmico30 g
-
azeite150 g
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
546.9 kcal /
2288.4 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
60.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
579.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia