Parmesan gelato

Parmesan gelato

4.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
25 pieces

Składniki

Parmesan gelato
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • double cream
    350 g
  • ground paprika (opcjonalnie)
    1 tsp
Balsamic reduction
  • balsamic vinegar
    250 g
  • honey
    30 g
Assembly
  • ciabatta baguette cut into thin slices
    1
  • extra virgin olive oil
    4 tbsp
  • garlic cloves cut into halves lengthways
    2

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 173 kcal / 726.7 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 131.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...