Urządzenia i Akcesoria
Rye loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
rye flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
buttermilk250 g
-
treacle50 g
-
caraway seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
362.9 mg
Białko
4 g
Kalorie
508.5 kJ /
121.1 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Chocolate Easter egg
1 godz. 20 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Pear and burghul salad
40 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Broccoli almond soup
30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min