Urządzenia i Akcesoria
Pears in red wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Artichokes Romana
50 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min