Urządzenia i Akcesoria
Pears in red wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâtè with Riesling
3 godz.
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Sunny gazpacho
25 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Herbed lavosh
55 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Zucchini soup
25 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min