Urządzenia i Akcesoria
Pears in red wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced red wine pears
45 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min
Pear mulled wine
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Brandy cream
15 min
Brandy butter
10 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Brandy Sauce
10 min