Urządzenia i Akcesoria
Pears in red wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cypriot grain salad
45 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min