Urządzenia i Akcesoria
Apple cider dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 g
Składniki
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Sód
472.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Tłuszcz
60.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Tropical mocktail
10 min
Margarita
5 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
Community fave brown rice salad
55 min