Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g eschalot, cut into halves
- 4 sprigs fresh chives
- 60 g sunflower oil
- 30 g apple cider vinegar
- 4 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches Sichuan pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 140 g
- Kalorie
- 2433.3 kJ / 581.6 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 60.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 472.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Smoked salmon mousse
5 Min
Hemp Milk (Metric)
10 min
Classic gin and cucumber icy poles
24 Std. 15 Min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 Std. 15 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Blackberry Bramble
5 Min
James Bond's Vesper Martini
5 Min
Banana Nice cream
5 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Piña colada
5 Min