Urządzenia i Akcesoria
Apple cider dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 g
Składniki
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Sód
472.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Tłuszcz
60.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime and ginger dressing
30 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Beet Vinaigrette
15 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Cauliflower Mash
25 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min