Urządzenia i Akcesoria
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
Caramelised onion
-
oil20 g
-
eschalots cut into wedges (3-4 cm)300 g
-
dried cranberries30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
sherry20 g
-
sea salt2 pinches
Cheese filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
soft goat's cheese300 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon zested, no white pith1
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
pine nuts toasted3 tbsp
-
rocket leaves to serve
-
green apple thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.7 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2903.6 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Pil pil sauce
5 min
Cherry delight
15 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Spinach and lemon cake
3 godz. 45 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min