Urządzenia i Akcesoria
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
Caramelised onion
-
oil20 g
-
eschalots cut into wedges (3-4 cm)300 g
-
dried cranberries30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
sherry20 g
-
sea salt2 pinches
Cheese filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
soft goat's cheese300 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon zested, no white pith1
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
pine nuts toasted3 tbsp
-
rocket leaves to serve
-
green apple thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.7 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2903.6 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Empanada pastry
45 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min