Urządzenia i Akcesoria
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
Caramelised onion
-
oil20 g
-
eschalots cut into wedges (3-4 cm)300 g
-
dried cranberries30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
sherry20 g
-
sea salt2 pinches
Cheese filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
soft goat's cheese300 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon zested, no white pith1
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
pine nuts toasted3 tbsp
-
rocket leaves to serve
-
green apple thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.7 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2903.6 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rose Harissa
20min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Wok-style curried vegetables
35min
Three-milk cake
2h
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Italian butter
10min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h