Urządzenia i Akcesoria
Gougère puffs with salmon mousse
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 35 min
20 pieces
Składniki
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
224.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
611 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougères
55 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Salted Caramel Florentines
55 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Cheese soufflés
30 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.