Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
brown onion cut vertically50 g
-
carrots whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Pears in Orange Syrup
30 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min