Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de boisson végétale à l'amande
- 3 branches de verveine citronnelle fraîche
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 40 g de purée d'amande blanche
- 50 g de cassonade
- 300 g de bananes
- 35 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 748 kJ / 178 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait d'or
10min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Crème brûlée légère au potimarron
50min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1 Std. 15 Min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2 godz. 15 min
Tajine de légumes, crème dessert à la confiture de lait
3h
Crème au chocolat sans lactose
12 godz.
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Crème glacée sans gluten et coulis de cerises
2h 30min
Crème caramel au tofu soyeux
2 godz. 25 min
Entremets chocolat noisette
2h 30min