Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle

Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle

4.2 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

  • de lait
    250 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • de sucre en poudre
    40 g
  • fève tonka fraîchement râpée
    ½
  • de sucre roux
    2 c. à soupe
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • bananes coupées en tronçons de 2 cm
    2
  • de beurre doux
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 79 kcal / 333 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...