
Urządzenia i Akcesoria
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
de lait250 g
-
jaunes d'œufs3
-
de sucre en poudre40 g
-
fève tonka fraîchement râpée½
-
de sucre roux2 c. à soupe
-
de cannelle en poudre½ c. à café
-
bananes coupées en tronçons de 2 cm2
-
de beurre doux20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
79 kcal /
333 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Apéritifs dînatoires
10 Przepisów
Francja
Francja