Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle

Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle

4.2 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

  • 250 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de sucre en poudre
  • ½ fève tonka fraîchement râpée
  • 2 c. à soupe de sucre roux
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 2 bananes coupées en tronçons de 2 cm
  • 20 g de beurre doux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.6 g
Kalorie 333 kJ / 79 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...