
Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée légère au potimarron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
orange non traitée zeste et jus1
-
d'eau400 g
-
de potimarron coupé en dés500 g
-
de lait demi-écrémé1000 g
-
de fécule de maïs120 g
-
de cannelle en poudre à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de sucre de canne8 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271 kcal /
1154 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Forme et vitalité
52 Przepisy
Francja
Francja