Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ c. à café d'agar-agar (2 g environ)
- 1 goutte d'extrait naturel d'amande amère
- 2 c. à soupe de miel
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kJ / 74 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1j
Pâte sablée sans gluten
5 min
Choux brésiliens au fromage sans gluten
1j
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15 min
Crème au chocolat sans lactose
12 Std.
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15 min
Entremets chocolat noisette
2j 30 menit
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 Min
Madeleines sans gluten
1j