Urządzenia i Akcesoria
Glace Anko
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
500 g de pâte de haricots rouges
-
200 g de lait concentré sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade au Japon
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteau aux épices et limoncello
40 min
Rouleaux de riz aux légumes
1 godz. 35 min
Xerém (bouillie de maïs) au thon frais
40 min
Curry de banane plantain
35 min
Cheesecake à la vapeur
1 godz. 30 min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Pains à la pomme de terre
12 godz. 45 min
Bouchons de mahi mahi
1 godz. 20 min
Nems à la banane et au sésame
1 godz. 30 min
Pad Thaï
50 min
Nikumans
1 godz. 30 min
Chapati
1 godz. 10 min