Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pâte de haricots rouges
- 200 g de lait concentré sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chop suey aux gambas
1h
Soupe chinoise aux boulettes de crevette
20 min
Lait coco grenadine
10min
Banh Cuon
40 min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 Std.
Emulsion d'ananas
15 min
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45 dk
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Crème à la horchata
50 dk
Nasi goreng aux crevettes
50 dk
Milkshake sans lactose
Nessuna valutazione
Pancakes vanille-cannelle
30 min