Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di finocchi a fette sottili (2-3 mm)
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 150 g di carote, pelate e a bastoncini (3-4 cm, spessore 5 mm)
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1-2 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere (opcjonalnie)
- 1 scalogno a fette sottili (opcjonalnie)
- 1 - 2 rametti erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana), lavato e asciugato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 401 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 Min
Frittata con verdure
35 Min
Frittata allo speck
35 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 menit
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Petto di pollo e zucchine
50 menit
Contorno di verdure
25 min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20 min