Risotto al cappuccio viola e robiola

Risotto al cappuccio viola e robiola

4.6 173 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle
    150 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di robiola
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 493.7 kcal / 2066.6 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 69.1 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...