Risotto al cappuccio viola e robiola

Risotto al cappuccio viola e robiola

4.6 185 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di robiola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.1 g
Kalorie 2066.6 kJ / 493.7 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 69.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...