Filetti di branzino alla pizzaiola

Filetti di branzino alla pizzaiola

4.4 139 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso secco (opcjonalnie)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di branzino fresco (600 g circa)
  • 160 g di passata di pomodoro
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di origano secco
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32.6 g
Kalorie 1347 kJ / 322 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...