
Urządzenia i Akcesoria
Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
mango dojrzałego, pokrojonego na kawałki600 - 680 g
-
jogurtu naturalnego wykonanego w TM500 - 520 g
-
wody mineralnej niegazowanej250 g
-
syropu klonowego40 g
-
kardamonu, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
96.2 kcal /
402.6 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
17.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
31.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE JOGURTY
9 Przepisów
Polska
Polska