Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy

Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy

4.8 1.1K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji

Składniki

  • 600 - 680 g mango dojrzałego, pokrojonego na kawałki
  • 500 - 520 g jogurtu naturalnego wykonanego w TM
    500 - 520 g jogurtu naturalnego
  • 250 g wody mineralnej niegazowanej
  • 40 g syropu klonowego
    40 g miodu wielokwiatowego
  • 2 szczypty kardamonu, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 31.4 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 402.6 kJ / 96.2 kcal
Tłuszcz 2.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...