Gotowanie kaszy jaglanej

Gotowanie kaszy jaglanej

4.7 128 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
250 g

Składniki

  • kaszy jaglanej
    50 - 250 g
  • wody
    1000 g
  • soli
    1 - 1 ½ łyżeczki
  • oleju
    10 g
    10 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 381.6 kcal / 1597.6 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 71.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 782 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...