Gotowanie kaszy jaglanej

Gotowanie kaszy jaglanej

4.7 135 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
250 g

Składniki

  • 50 - 250 g kaszy jaglanej
  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 782 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1597.6 kJ / 381.6 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 71.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...