
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie kaszy jaglanej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
250 g
Składniki
-
50 - 250 g kaszy jaglanej
-
1000 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10 g oleju
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
381.6 kcal /
1597.6 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
71.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
782 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 350 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
45 min