
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych (olej zachować)8 - 10
-
białej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy240 g
-
ząbek czosnku1
-
papryki słodkiej, mielonej1 ½ łyżeczki
-
suszonych płatków chili½ łyżeczki
-
soli (patrz wskazówka)¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
cukru½ łyżeczki
-
tymianku, świeżego tylko liście6 gałązek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
115.6 kcal /
484.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
265.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI DO PIECZYWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 Min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 Std. 30 Min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 Min
Hummus z zielonego groszku
40 Min
Pasta z prażonego słonecznika
10 Min
Pasta śródziemnomorska
15 Min