
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych (olej zachować)8 - 10
-
białej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy240 g
-
ząbek czosnku1
-
papryki słodkiej, mielonej1 ½ łyżeczki
-
suszonych płatków chili½ łyżeczki
-
soli (patrz wskazówka)¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
cukru½ łyżeczki
-
tymianku, świeżego tylko liście6 gałązek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
115.6 kcal /
484.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
265.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI DO PIECZYWA
10 Przepisów
Polska
Polska