Urządzenia i Akcesoria
Reuben's Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (opcjonalnie) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Star Burgers
20 godz. 5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Hash Browns
35 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Vegetable and Almond Soup
45 min