Reuben's Stew
TM6 TM5 TM31

Reuben's Stew

4.1 (12 ocen)

Składniki

  • 340 g tomatoes, halved
  • 140 g cauliflower florets, cut in pieces
  • 170 g red peppers, deseeded and quartered
  • 15 g cooked beetroot, pickled
    lub 120 g beetroot, raw
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (opcjonalnie)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
505 kJ / 121 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy