Urządzenia i Akcesoria
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
-
water100 g
-
lard cut in pieces50 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
onions cut in pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
soft goat's cheese150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061.9 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2375.2 kJ /
567.7 kcal
Tłuszcz
39.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min