
Urządzenia i Akcesoria
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
-
water100 g
-
lard cut in pieces50 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
onions cut in pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
soft goat's cheese150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
567.7 kcal /
2375.2 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
39.5 g
Węglowodany
42.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
1061.9 mg