Urządzenia i Akcesoria
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
-
water100 g
-
lard cut in pieces50 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
onions cut in pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt2 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
soft goat's cheese150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061.9 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2375.2 kJ /
567.7 kcal
Tłuszcz
39.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min