Urządzenia i Akcesoria
Veggie 'Burritos'
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
cooked chickpeas (drained weight)240 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice2 Tbsp
-
tahini1 ½ Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
boiling water
-
water
-
ice cubes
-
iceberg lettuce leaves, large6
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)135 g
-
red peppers deseeded, cut in pieces (5 cm)150 g
-
coriander leaf12 sprigs
-
cress6 Tbsp
-
chia seeds6 tsp
-
pineapple (opcjonalnie) cubed (1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
686 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min