Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Herb Crème Fraîche
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh dill leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Rosti
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing10 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)220 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)120 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
plain flour3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil3 Tbsp
-
smoked salmon200 g
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1394 mg
Białko
17 g
Kalorie
1549 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.