Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Peanut Bake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1536 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Savoury Flapjacks
40 min
Aubergine Bhurta
30 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min