Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Peanut Bake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1536 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min