Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Peanut Bake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1536 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min