Dill Stuffed Peppers

Dill Stuffed Peppers

3.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions

Składniki

  • sunflower seeds soaked in water for 2-4 hours, then drained
    125 g
  • carrots cut in pieces
    210 g
  • celery stalks cut in pieces
    50 g
  • red onion
    30 g
  • tahini
    40 g
  • lemon juice
    60 g
  • fresh dill leaves only
    1 bunch
    1 Tbsp dried dill
  • tamari
    1 tsp
  • red peppers sliced in half and deseeded
    2
  • yellow peppers sliced in half and deseeded
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.9 g
Kalorie 1404 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...