Urządzenia i Akcesoria
Dill Stuffed Peppers
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
sunflower seeds soaked in water for 2-4 hours, then drained125 g
-
carrots cut in pieces210 g
-
celery stalks cut in pieces50 g
-
red onion30 g
-
tahini40 g
-
lemon juice60 g
-
1 Tbsp dried dillfresh dill leaves only1 bunch
-
tamari1 tsp
-
red peppers sliced in half and deseeded2
-
yellow peppers sliced in half and deseeded2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
1404 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Seitan Chilli
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Quinoa Broth
35 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min