Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 slices
Składniki
-
water240 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting400 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt plus 1-2 pinches to taste¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh baby spinach plus extra for serving100 g
-
lemon juice½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
crème fraîche150 g
-
courgettes diced (1 cm)300 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
smoked salmon (opcjonalnie) thinly sliced, for serving100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
273 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 Std. 30 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 Std.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Power Muesli
25 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 Std.