Urządzenia i Akcesoria
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
10 portions
Składniki
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Mint Courgettes
30 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Houmous Salad Dressing
5 min
Puy Lentil Dip
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.