Urządzenia i Akcesoria
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
10 portions
Składniki
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Quinoa Salad
35 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min