Urządzenia i Akcesoria
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cornbread broken in pieces (see tip)80 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
onions (approx. 3-4), quartered400 g
-
carrots (approx. 5), cut in pieces300 g
-
frozen spinach defrosted400 g
-
salt cod, presoaked and desalted (see tip)500 g
-
courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)550 g
-
crisps (straw potato chips)300 g
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2855 kJ /
683 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min