Wersje kompatybilne
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Mushroom Risotto
30 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.