Wersje kompatybilne
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h