Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
TM6 TM5 TM31

Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

4.1 (30 ocen)

Składniki

  • 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 1500 g water
  • 150 g quinoa, rinsed and drained
  • 2 garlic cloves
  • 1 onion (approx. 150 g), quartered
  • 20 g sun-dried tomatoes, drained
  • 1 Tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 40 g toasted pine nuts
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1033 kJ / 246 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
21.6 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy