Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing8 sprigs
-
water1500 g
-
quinoa rinsed and drained150 g
-
garlic cloves2
-
onion (approx. 150 g), quartered1
-
sun-dried tomatoes drained20 g
-
olive oil1 Tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
toasted pine nuts40 g
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.3 g
Kalorie
1033 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min