Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salsa
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling80 g
-
sherry vinegar15 g
-
pickled baby capers drained30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
-
sultanas50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water60 g
Cauliflower Steaks
-
cauliflowers2
-
dried oregano to taste
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
almond milk100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dairy-free spread50 g
-
caster sugar1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min