Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salsa
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling80 g
-
sherry vinegar15 g
-
pickled baby capers drained30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
-
sultanas50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water60 g
Cauliflower Steaks
-
cauliflowers2
-
dried oregano to taste
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
almond milk100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dairy-free spread50 g
-
caster sugar1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
442.6 kcal /
1851.9 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
762.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min