Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pommes, coupées en morceaux
- 400 g de poires, coupées en morceaux
- 200 g de figues fraîches, coupées en morceaux
- 200 g de raisin noir, épépiné
- 3 pincées de cannelle en poudre
- 30 g de sirop d'agave
- le jus d'1/2 citron jaune
-
30
g d'éclats de pistaches
lub 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 704 kJ / 165 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Compote de pommes
20 min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Compote express de pêche au caramel
10 min
Compote pomme-poire aux épices
20 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Compote de prune à la cannelle
25 Min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h
Compote coing-pomme-framboise
30 Min
Compote de pommes à la vanille
30 Min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 Std.