Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé

Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé

4.4 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • gros oignon (120 g env.)
    1
  • de pommes de terre
    160 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre coupé en dés
    20 g
  • de fanes de radis
    200 g
  • d'eau
    450 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    120 g
  • radis roses
    12
  • de magret de canard fumé
    16 tranches
  • galettes de riz soufflé
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 420 kcal / 1747 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...