Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé

Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé

4.4 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 gros oignon (120 g env.)
  • 160 g de pommes de terre
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g de beurre coupé en dés
  • 200 g de fanes de radis
  • 450 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 12 radis roses
  • 16 tranches de magret de canard fumé
  • 2 galettes de riz soufflé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1747 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...