
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
gros oignon (120 g env.)1
-
de pommes de terre160 g
-
gousse d'ail1
-
de beurre coupé en dés20 g
-
de fanes de radis200 g
-
d'eau450 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de crème liquide 30-40% m.g.120 g
-
radis roses12
-
de magret de canard fumé16 tranches
-
galettes de riz soufflé2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
420 kcal /
1747 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja