Velouté de cresson à la brousse

Velouté de cresson à la brousse

3.5 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 3 - 4 bottes de cresson frais équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
  • 195 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes
  • 2 gousses d'ail
  • ½ c. à café de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de fromage de brousse de brebis
    150 g de brocciu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.8 g
Kalorie 419.8 kJ / 100 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...