Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Crème d'huître
35 Min
Velouté d'asperge
30min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Emulsion d'ananas
15min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Gaspacho de tomate
20 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min