Tarama aux œufs de cabillaud

Tarama aux œufs de cabillaud

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • citron jaune bio
    1
  • d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
    1 bouquet
  • de pain de mie blanc un peu sèches
    2 tranches
  • d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
    150 g
  • petits-suisses à 20 % de m.g.
    4
  • d'huile de colza
    2 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • d'œufs de truite
    1 pot

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 110 kcal / 463 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...