Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kJ / 110 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Guacamole de petits pois
20min
Saumon gravlax
60h 30 min
Soupe de moules à la citronnelle
40min
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10 min.
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Vichyssoise au haddock
45min
Chutney à la mangue
4h
Houmous de betterave
15min
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min