Velouté aux cosses de petits pois

Velouté aux cosses de petits pois

4.0 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de petits pois frais les cosses seulement
    300 g
  • d'eau
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 318.2 kcal / 1330.2 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...