Soupe de poire au vin rouge
TM5 TM31 TM6

Soupe de poire au vin rouge

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 clou de girofle
  • 1 pincée de gingembre en poudre
  • 1 étoile de badiane
  • 100 g de sucre en poudre
  • 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
  • 40 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1290 kJ / 307 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy