Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1250 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 filet d'huile d'olive
-
250
g de polenta
lub 250 g de semoule de maïs précuite - 10 g de graines de lin brunes
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 38 kJ / 9 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Polenta aux olives
45min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Brioche sans gluten
2h 15min
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Blinis aux courgettes sans gluten
25 min
Crackers à l'amarante sans gluten
25 min
Croquettes de quinoa
1h
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min