Poires farcies en papillote

Poires farcies en papillote

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 70 g d'amande émondée
  • 70 g d'abricots secs dénoyautés
  • 70 g de raisins secs
  • 40 g de beurre mou
  • 70 g de miel
  • 500 g d'eau
  • 4 poires bien mûres (150 g chacune environ)
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 811 kJ / 193 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...