Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'amandes émondées
- 70 g d'abricots secs dénoyautés
- 70 g de raisins secs
- 40 g de beurre mou
- 70 g de miel
- 500 g d'eau
- 4 poires, bien mûres (150 g chacune environ)
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 811 kJ / 193 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines à l'orange
1小时 15 分钟
Crème anglaise à l'orange
1小时
Pommes farcies aux fruits secs
1小时
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2小时 15 分钟
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Le drômois
12 godz. 45 min
Crème d'amande aux raisins
1hod. 40min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4 Std. 5 Min
Bûche aux épices façon tatin
1小时 15 分钟
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Pommes cuites à la cannelle
35min